Nybygget rækkehus i stilrent og bæredygtigt design

Der venter jer et fantastisk hjem med høj komfort og familievenlige løsninger kombineret med smagfulde materialer. Både indvendigt og udvendigt er boligen præget af gennemtænkte løsninger med afsæt i en moderne og bæredygtig linje.

Soveværelse fra Salamanderhusene

En perfekt planløsning

Planløsningen er perfekt udnyttet og fordeler sig på to plan med leverum, gæstetoilet og bryggers i stueplan og en soveafdeling med tre værelser og badeværelse på førstesalen. På begge etager er der store vinduespartier, gennemgående gulvvarme og et smagfuldt valg af materialer, der er nøje afstemt efter skandinaviske designtraditioner.

Lavt varmeforbrug

Rækkehuset er desuden stemplet med det nyeste energimærke, og I får en bolig med et minimalt varmetab – hvilket kan aflæses på de yderst fordelagtige varmeregninger, der følger med denne lavenergi-bolig.

Nyd livet inde såvel som ude

Den private baghave udgøres af en stor terrasse og en fin, lille græsplæne, hvor der er sol hele dagen. Og i stedet for at bruge tiden på krævende vedligeholdelse, kan I læne jer tilbage i havestolen og nyde solen, et spritnyt hjem og det gode naboskab.

Billeder fra rækkehusene

  • Køkken alrum fra Salamanderhusene
  • Køkken fra Salamanderhusene
  • Badeværelse Salamanderhusene
  • Badeværelse Salamanderhusene
  • Badeværelse Salamanderhusene

Find dit nye hjem

Med boligvælgeren får du et overblik over mulighederne i Salamanderhusene

Find bolig
crossmenu