Området i Nærheden

De første beboere flyttede til Nærheden i 2018, og i takt med at nye boliger skyder op, og nærmiljøet udvikler sig – kommer der flere og flere til.

Salamanderhusene er orienteret mod syd og grænser direkte op til Salamandersøen, hvilket forklarer projektets navn. Boligerne omgiver sig med grønne fællesarealer, hvor der både er urtehaver, udekøkken, bålplads, borde og bænke til fri afbenyttelse blandt beboerne.

Salamandersøen

Nemt og bekvemt

Uanset om I er til cykel, offentlig transport, egen bil eller delebil, så er forholdene optimale her.

I bil er I hurtigt afsted på de større veje, og når I kommer hjem, kan der parkeres på den nyanlagte p-plads eller på pladsen få meter fra hoveddøren. Samtidig er der nem adgang til delebilsordning gennem Let’s Go, så du altid har mulighed for at komme afsted.

På få minutter er alt indenfor rækkevidde

På få minutter kan I cykle til Hedehusene Station, og herfra fører togene jer direkte til Københavns Hovedbanegård på 20 minutter eller til Roskilde Station på 10 minutter.

Der er gode indkøbsmuligheder få hundrede meter fra jeres nye adresse, og for børnefamilierne er der udsigt til en helt nyopført skole, der samler områdets børn.

Nyd en aktiv tilværelse

Når I flytter til Nærheden får I også fantastiske muligheder for et aktivt fritidsliv i umiddelbar nærhed af hjemmet. Udover at Hedehusene har et veletableret foreningsliv med alverdens sportsgrene, så får I også rig mulighed for at udforske Hedeland Naturpark, hvor der er naturlegeplads, skibakke, golfbane, fiskesø og oplagte muligheder for løb og cykling på de mange stisystemer.

Et slaraffenland for natur- og udemennesker.
Et hjem i Salamanderhusene er derfor ideelt til en bred vifte af købere, og her er skønne rammer, uanset om du foretrækker privatlivet, fællesskabet, bylivet eller naturoplevelserne.

39

Antal boliger

84-128 m²

Boligstørrelser

2.545

Priser fra (mio)

crossmenu